…since 1993

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

OPĆI UVJETI

Ovdje saznajte sve što Vas zanima vezano za naše poslovanje, uvjete, jamstva, reklamacije, naćine plaćanja i sl.

OPĆI UVJETI

Korištenjem usluge na tpp.hr domeni, smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima

Reklamacije i jamstva

Sve što Vas zanima o uvjetima i pravima iz jamstva te postupku reklamacije proizvoda

Načini plaćanja

Kako plaćati putem webshopa saznajte ovdje

Opći uvjeti

Opći uvjeti poslovanja

Nositelj svih prava na internet stranici tpp.hr je društvo TPP d.o.o. Zagreb, Obrtnička 1, OIB 16742078905. TPP d.o.o. putem navedene stranice pruža uslugu prodaje putem svog servisa. Korištenjem usluge na tpp.hr domeni, smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima prodaje, te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koje se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem interneta, te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu između potrošača kao krajnjeg kupca i TPP d.o.o. Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju s ovim Uvjetima, te da iste redovito provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim svojim pravima i obvezama.
TPP d.o.o. pridržava pravo izmjene i dopune ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
Također, TPP d.o.o. pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja u svako doba bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
Korištenje usluga Internet trgovine dozvoljeno je isključivo punoljetnim osobama. Korištenje od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljeno, u protivnom, roditelji ili skrbnici preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a TPP d.o.o. ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.
Slike proizvoda na internetskoj stranici tpp.hr ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda. TPP d.o.o. će nastojati objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

Uvjeti i postupak kupnje

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave, odnose se na one proizvode koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci će biti naznačeni uz svaki proizvod. Cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi su u košarici za kupnju prije zaključenja narudžbe. Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostavit će se na adresu elektroničke pošte kupca navedenu u postupku registracije ili u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe. Sve cijene su izražene u eurima (EUR) i hrvatskim kunama (HRK) s uključenim PDV-om.
Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju, molimo kupca da nas kontaktira na tpp@tpp.hr ili na telefonski broj 01/2406 001.

 

Raskid ugovora o prodaji
Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 dana bez navođenja razloga.
Kako bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti TPP d.o.o. o svojoj odluci prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, faksom ili e-mailom, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, faks ili e-mail adresu, a može koristiti i priloženi pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora (PDF na dnu teksta).
Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 dana od dana kada je roba, koja je predmet Ugovora, predana u posjed korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio (a koja nije prijevoznik).
Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada TPP d.o.o. zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena. Povrat novca bit će izvršen na korisnikov transakcijski račun. Povrat novca TPP d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena.
Korisnik je dužan robu vratiti ili je poslati na adresu TPP d.o.o., Obrtnička 1, 10000 Zagreb, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je TPP-u uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Uz robu mora priložiti i odgovarajući račun. Troškove povrata robe snosi korisnik.
Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju oštećenja robe ili originalne ambalaže, iznos povrata bit će umanjen za postotak umanjenja vrijednosti robe. U tom slučaju korisnik će biti obaviješten. Obrazac za raskid ugovora preuzmite na linku ispod.
PREUZMITE OBRAZAC
Radno vrijeme internet trgovine

Internet trgovina radi od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 h.

Registracija i sigurnost podataka

Da biste se registrirali na TPP d.o.o. Internet trgovinu, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost podataka unesenih prilikom registracije. Sve promjene nakon registracije dužni ste ažurirati na Vašem korisničkom računu. TPP d.o.o. Vam jamči da će se Vaši podaci upotrebljavati isključivo radi kupoprodaje proizvoda i neće se dijeliti drugim osobama ili tvrtkama.

Reklamacije
Jamstva

Reklamacije i prigovori

Roba je pakirana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne ošteti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati robu. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak robe jer postoji mogućnost da je proizvod oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti TPP-u, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.
Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona. U slučaju opravdane reklamacije, trošak zamjene robe u cijelosti snosi TPP d.o.o.
U slučaju spora oko opravdanosti reklamacije i/ili načina na koji je proizvod vraćen (proizvod mora biti nekorišten, u nepromijenjenoj količini te u originalnoj ambalaži, uz predočen originalan račun i jamstvo, ukoliko postoji), proizvod će se dati na vještačenje vještaku ili stručnoj pravnoj osobi. U slučaju da se vještačenjem utvrdi opravdanost reklamacije, sav trošak zamjene proizvoda snosi TPP d.o.o., a u slučaju neopravdane reklamacije, trošak će snositi kupac.

Jamstvo za ispravnost prodanih proizvoda i servis

Proizvodi za koje dajemo jamstvo u skladu sa zakonom i jamstvom određenim od strane proizvođača imaju jamstveni list. Pravo na korištenje jamstva ostvaruje se uz predočenje računa i jamstvenog lista. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun. Datum izdavanja računa je datum početka aktiviranja jamstva. Uz opis proizvoda nalazi se podatak na koji period je osigurano jamstvo za određeni proizvod.
U slučaju izdavanja jamstvenog lista kojim proizvođač jamči ispravnost proizvoda u tijeku određenog vremena, kupac može, ako proizvod nije ispravan, zahtijevati da se taj proizvod u razumnom roku popravi, ili ako se ne može popraviti, da mu se preda drugi takav ispravan proizvod. Ukoliko za vrijeme trajanja jamstvenog roka nastupi neispravnost proizvoda, isti se dostavlja u ovlašteni servis naveden u jamstvenom listu.
Pravo na korištenje jamstva ostvaruje se isključivo uz predočenje računa. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun. Neispravnost proizvoda nastala kao posljedica nepravilnog korištenja i/ili nepostupanja u skladu s uputama nije osigurana jamstvom. Servisiranje i prodaja zamjenskih dijelova za kupljeni proizvod osigurana je putem ovlaštenih servisera navedenih u jamstvenom listu.

Načini
Plaćanja

Načini plaćanja

Plaćanje robe moguće je izvršiti:
– Internet bankarstvom
– Uplatnicom u pošti, banci ili FINI
– Pouzećem prilikom dostave kurirskom službom.
Ukoliko se odlučite za plaćanje Internet bankarstvom ili općom uplatnicom (virmanom), na mail ćete dobiti ponudu s brojem našeg računa i pozivom na broj.
Ponuda koju plaćate ne smije biti starija od 1 dana jer u tom slučaju ne možemo više garantirati stanje skladišta i dobavljivost tog proizvoda.
Ukoliko je ponuda starija, molimo da nas kontaktirate o raspoloživosti proizvoda prije uplate.
Odabirom plaćanja pouzećem, proizvod ćemo Vam poslati u najkraćem mogućem roku, a u slučaju nedostupnosti proizvoda ćemo Vas kontaktirati.

preloader